Åbningstider

Man – Fre: 07:00 – 17:00

VELKOMMEN TIL QVISTGAARD

Kontorplads/kontorhotel

Kontakt os

- Trekantområdets alsidige erhvervspartner

  KONTORPLADS/KONTORHOTEL MED ELLER UDEN TILKNYTTET LAGERRUM VED TAULOV

  —————————–AKTUELT————————–

  Vi har for tiden pladser i åbent kontor på vores kontorhotel

  November 2022

  For sælgeren der er på farten, for den lille erhvervsdrivende, for dig med en webbutik, for iværksætteren eller for dig der gerne vil have et midlertidigt kontor uden at skulle flytte møbler og uden noget bøvl, men hvor det bare er plug and play.

  Hvad koster kontorhotel / kontorplads?

  Prisen er pr måned kr. 1500,- for en skrivebordsplads og kr. 2000,- for en skrivebordsplads plus et lager på 8 m2.

  Der er ingen binding og kun 1 måneds opsigelse.

  Kontoret er møbleret og der er adgang til køkken og bad. Det er ingen extra udgifter og alt forbrug, rengøring og vedligehold er med i prisen – også internet og varmt kaffe. Prisen er ex moms.

  Få lager og kontor samme sted

  Til dig der savner at have kontor og eget lager under samme tag, får du her mulighed for et aflåst opvarmet lagerrum, som du evt kan indrette med de nødvendige reoler eller hylder.

  Ønskes hjælp til varemodtagelse, lagerhåndtering eller forsendelse af pakker er det noget vi hos Qvistgaard kan være behjælpelige med.

  Kig forbi og se faciliteterne – ring på 61 30 42 48 for fremvisning eller yderligere info

  Billederne er fra arkiv

  uu

  ———————————————————————-

  Øvrige kontorlejemål:

  Kontordomicil 285m2 – er pt udlejet

  En beliggenhed ved motorvejskryds E-20 Taulov, lige mellem Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart hvorfra afstanden til Storebælt, Esbjerg, Århus og den dansk/tyske grænse kan tilbagelægges på under 1 time. Erhvervslejemål fås dårligt mere centralt.

  Den landlige idyl og ejernes passion for et velplejet anlæg og park på den renoverede proprietærgård sørger for en hyggelig atmosfære og mondæn velkomst for både gæster og ansatte. Her er fri parkering en selvfølge.

  Mulighederne i disse lokaler til leje er mange. Bygningen har i sin tid som erhvervslejemål været brugt til klinik, undervisningslokaler, kursuslokaler, kontor og virksomhedsdomicill.

  Indkørsel gennem Magasinet til gårdspladen, hvor kontorbygningen danner den ene længe.

  Kontorbygningen med den nordliggende indgangsfacade. Her er parkeringsfaciliteter lige ved døren. Kontorbygningens sydvendte side, med adgang til terrasse og urtehave, ligger med frit udsyn til grønne arealer.

  Bygningens gangareal samt reception.

  Et af bygningens 5 enkeltmandskontorer, et af de 2 toiletter, samt køkkenet som ligger centralt i bygningen.

  Herover ses bygningens mødelokale og fælleskontorer, hvoraf det ene også har seperat indgang fra gårdspladsen. Der er desuden the-køkken i det bagerste mødelokale.